Haber

Beşiktaş’ın yeni transferi Eric Bailly’den iddialı açıklamalar

Beşiktaş’ın yeni transferi Eric Bailly, Galatasaray, F.Bahçe ve Beşiktaş arasında güzel bir rekabet gördüğünü belirterek, “Bu sezon benim için önemli olacak. Galatasaray geçen yıl ligi kazandı, Beşiktaş neden bu yıl şampiyon olmasın?” daha fazlasını yapmak istiyorum” dedi.

Beşiktaş’ın yeni transferi Fildişi Sahili Eric Bailly, kulübün sosyal medya hesabına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a ve İstanbul’a gelmesinden dolayı keyifli olduğunu söyleyen 29 yaşındaki stoper, “Beşiktaş’a geldim ve İstanbul’dayım. Artık iyi bir başlangıç ​​yapmam lazım. Futbola olan tutkum buradan geliyor.” ailem. Ben küçükken babam gerçek bir futbol aşığıydı. Didier “Drogba, Kolo Toure, Yaya Toure ve Didier Zokora gibi futbolcuları izleyerek büyüdüm. Onları izlemek bana profesyonel bir futbolcu olma konusunda ilham verdi.”

“Futbol kariyerimi başlatan olaylardan biriydi”

Burkina Faso’da düzenlenen bir turnuvada dikkat çektiğini ve bunun dönüm noktalarından biri olduğunu belirten Bailly, “Hayatımı değiştiren olay Burkina Faso’daki turnuvada yaşandı diyebilirim. Avrupa’nın önemli kulüplerinin temsilcileri Bu turnuvayı izleyenler arasında Espanyol, Barcelona ve Roma gibi isimler de vardı, futbol kariyerim başladı, o olaylardan biriydi” dedi.

“Bana Şenol Güneş’le ilgili çok güzel şeyler anlattı”

Galatasaraylı Zaha ve Şenol Güneş’in, transfer öncesi Trabzonspor’da bordo-mavili forma giyen Didier Zokora ile transfer öncesinde görüştüklerini söyleyen Eric Bailly, “Buraya gelmeden önce Zaha ile konuştum. Galatasaray, bana Galatasaray dedi. Onu getirmek istedi. “Hep iyi şeyler duydum. Daha önce Manchester United’da birlikte oynadığım Fred’in Fenerbahçe’ye gittiğini gördüm, Zaha da birlikte oynadığım bir oyuncuydu. Burada oynamak benim için farklı bir deneyim olacak.”

“Tecrübelerimi buraya taşıyıp, burada kupalar kazanmak istiyorum”

Başarılı oyuncu, Beşiktaş’ta birlikte oynayacağı takım arkadaşları hakkında ise, “Lig çok büyük bir değere sahip. Tecrübemi buraya taşımak ve burada kupalar kazanmak istiyorum. Benim futbol görüşüm bu. Masuaku ile iletişimim çok iyi, kendisi de iyi bir oyuncu. Arkadaşlarımdan biri olan Aboubakar’ı tanıyorum, “İyi bir futbolcu. Elbette görüştüğüm, bilgi aldığım başka oyuncular da vardı. Fildişi Sahili’nden Beşiktaş’a gelen ilk oyuncu benim. Bu çok hoş. Çünkü bunun ülkemize dair iyi bir izlenim bırakacağını düşünüyorum. Amacım ülkemiz hakkında olumlu bir imaj oluşturmak. Bu yıl neler olacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

“Şampiyon olup daha fazlasını yapmak istiyorum”

Türkiye’de iyi bir rekabetin olduğunu belirten Eric Bailly, hedefinin Beşiktaş’la şampiyonluk olduğunu söyledi. Bailly, “Tecrübelerimi Beşiktaş’a taşıyabilirim. Böylece takım arkadaşlarım ve teknik heyet ile birlikte önemli işler yapabiliriz. Bu sene güzel şeyler olacağını düşünüyorum, iyi bir zihniyet ortaya koymak istiyorum. Süper Lig’imiz var ve UEFA Konferans Ligi’nde ise “Galatasaray’a, Fenerbahce’ye ve Beşiktaş’a baktığımda yeterli rekabeti görüyorum. Bu dönem benim için değerli olacak. Galatasaray geçen sene ligi kazandı, bu sene Beşiktaş neden olmasın? Buraya kazanma zihniyetiyle geldim, şampiyon olmak ve daha fazlasını yapmak istiyorum.” şeklinde konuştu. – İSTANBUL

bozdogan-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu